Adrian Paunescu Cu Tine / La multi ani cu sanatate! - Colaj muzical cu felicitari - Şi nici în ce culori îţi sta mai bine,.

Nici nu mai ştiu dacă erai frumoasă. Mai miros a ţine, mai mirosi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi. Adrian păunescu și sentimentele sale abrupte… avem un poem trăirist. Mai miros a tine, mai miroşi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea,

Zece poezii frumoase ale poetului adrian păunescu. Poze cu pisici frumoase si dragalase | Imagini pentru
Poze cu pisici frumoase si dragalase | Imagini pentru from 3.bp.blogspot.com
Mai miros a tine, mai miroşi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea, Autorul folosește oximoronul („muguri morți", „cu fierea . A tine, a mine ~ adrian păunescu. Ştiu doar că amintirea nu mă lasă. Adrian păunescu și sentimentele sale abrupte… avem un poem trăirist. De când mă simt tot mai bogat de tine. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi. Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor.

De când mă simt tot mai bogat de tine.

Adrian păunescu și sentimentele sale abrupte… avem un poem trăirist. A tine, a mine ~ adrian păunescu. Mai miros a ţine, mai mirosi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea. „sunt un pod peste râu către tine mereu, pe nimic sprijinit, doar pe sufletul meu". Şi nici în ce culori îţi sta mai bine,. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază. Zece poezii frumoase ale poetului adrian păunescu. Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor. De când mă simt tot mai bogat de tine. Mai miros a tine, mai miroşi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea, Şi mă sfârşesc în fiecare zi. Nici nu mai ştiu dacă erai frumoasă. Autorul folosește oximoronul („muguri morți", „cu fierea .

Şi nici în ce culori îţi sta mai bine,. Adrian păunescu și sentimentele sale abrupte… avem un poem trăirist. A tine, a mine ~ adrian păunescu. De când mă simt tot mai bogat de tine. Zece poezii frumoase ale poetului adrian păunescu.

Zece poezii frumoase ale poetului adrian păunescu. Poze cu pisici frumoase si dragalase | Imagini pentru
Poze cu pisici frumoase si dragalase | Imagini pentru from 3.bp.blogspot.com
Mai miros a ţine, mai mirosi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea. Autorul folosește oximoronul („muguri morți", „cu fierea . 8 quotes from adrian păunescu: Ştiu doar că amintirea nu mă lasă. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi. Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor. A tine, a mine ~ adrian păunescu. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază.

Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază.

Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor. A tine, a mine ~ adrian păunescu. 8 quotes from adrian păunescu: Şi nici în ce culori îţi sta mai bine,. Adrian păunescu și sentimentele sale abrupte… avem un poem trăirist. Zece poezii frumoase ale poetului adrian păunescu. Şi mă sfârşesc în fiecare zi. Mai miros a ţine, mai mirosi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea. Ştiu doar că amintirea nu mă lasă. Nici nu mai ştiu dacă erai frumoasă. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi. Autorul folosește oximoronul („muguri morți", „cu fierea . De când mă simt tot mai bogat de tine.

Mai miros a ţine, mai mirosi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea. Şi mă sfârşesc în fiecare zi. „sunt un pod peste râu către tine mereu, pe nimic sprijinit, doar pe sufletul meu". Şi nici în ce culori îţi sta mai bine,. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi.

8 quotes from adrian păunescu: george-bacovia---111-cele-mai-frumoase-poezii | George
george-bacovia---111-cele-mai-frumoase-poezii | George from i.pinimg.com
Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază. Zece poezii frumoase ale poetului adrian păunescu. 8 quotes from adrian păunescu: Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor. Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază şi mă sfârşesc în fiecare zi. Nici nu mai ştiu dacă erai frumoasă. Mai miros a tine, mai miroşi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea, Şi nici în ce culori îţi sta mai bine,.

Zece poezii frumoase ale poetului adrian păunescu.

Şi nici în ce culori îţi sta mai bine,. Şi mă sfârşesc în fiecare zi. A tine, a mine ~ adrian păunescu. Zece poezii frumoase ale poetului adrian păunescu. Autorul folosește oximoronul („muguri morți", „cu fierea . Mai miros a tine, mai miroşi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea, Cu tine viaţa mea se luminează, cu tine hotărăsc a obosi, cu tine urc astenic spre amiază. Mai miros a ţine, mai mirosi a mine, o să vină vremea să ne şteargă ea, încercare aspră, misiune grea. Nici nu mai ştiu dacă erai frumoasă. „sunt un pod peste râu către tine mereu, pe nimic sprijinit, doar pe sufletul meu". Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor. 8 quotes from adrian păunescu: Ştiu doar că amintirea nu mă lasă.

Adrian Paunescu Cu Tine / La multi ani cu sanatate! - Colaj muzical cu felicitari - Şi nici în ce culori îţi sta mai bine,.. Şi nici în ce culori îţi sta mai bine,. Astăzi e păunescu, e melancolie, e ora când ne este dor. Şi mă sfârşesc în fiecare zi. Zece poezii frumoase ale poetului adrian păunescu. 8 quotes from adrian păunescu:

De când mă simt tot mai bogat de tine adrian paunescu. Nici nu mai ştiu dacă erai frumoasă.